SAMIR L-Bäddsoffa Höger Svart -

✓ Köp SAMIR L-Bäddsoffa Höger Svart - idag. ✓ Lågt pris på SAMIR L-Bäddsoffa Höger Svart -. ✓ Vi vill tipsa om den här coola varan.

Pris:SEK10,995.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

SEK10,995.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
SAMIR L-Bäddsoffa Höger Svart -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Joar JOAR 2-sits Bäddsoffa Gråbrun -

Joar JOAR 2-sits Bäddsoffa Gråbrun -
SEK6,495.00

Joar är en inbjudande och mysig soffa med generösa sittmått som är som gjord för att man ska kunna krypa upp i den. Stilen är trendig med vackert enfärgat tyg och fyra lösa och vändbara ryggkuddar vilande mot den stoppade och klädda ryggen. I JOAR 2-sits Bäddsoffa Gråbrun finns två stycken separata sittplymåer med kant och isydd passpoal i samma färg som en fin detalj. Vid besök kan JOAR enkelt bäddas ut till två extra sovplatser med mycket god sovkomfort. Naturligtvis fungerar ...

Kerry KERRY Bäddsoffa Grå -

Kerry KERRY Bäddsoffa Grå -
SEK6,495.00

På dagen och kvällen kan du bekvämt sträcka ut dig i den snygga soffan för att titta på film, läsa eller umgås. När nattsömnen närmar sig för övernattningsgästerna förvandlas KERRY Bäddsoffa Grå med en enkel manöver till en rymlig dubbelsäng med hög komfort. När morgonen kommer fälls sängen enkelt in igen och du har åter en modern soffa i ditt gästrum eller vardagsrum. Det diskreta grå tyget gör att soffan passar med de flesta inredningsstilar.