Allie ALLIE Förlängningsbart bord 240/300 Vit -

✓ Beställ Allie ALLIE Förlängningsbart bord 240/300 Vit - idag. ✓ Billigt pris på Allie ALLIE Förlängningsbart bord 240/300 Vit -. ✓ Vi vill tipsa om den här underbara modellen.

Pris:SEK3,495.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

ALLIE Förlängningsbart bord 240/300 Vit är ett matbord i trä med en tidlös och stilren design som passar för både vardag och fest. Den vitlackerade ytan är tålig och lätt att hålla ren för att klara av tuffa situationer. Med den medföljande iläggsskivan blir bordet ännu rymligare. Skivan förvaras inuti bordet och monteras utan verktyg. I vårt sortiment hittar du många stolar som passar till. Mått: L 240 cm (med iläggsskiva 300 cm), B 100 cm, H 76 cm.

SEK3,495.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Allie ALLIE Förlängningsbart bord 240/300 Vit -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Idaho IDAHO Bord 150-210 Grå/Svart + 6 TOWNSVILLE Grafit -

Idaho IDAHO Bord 150-210 Grå/Svart + 6 TOWNSVILLE Grafit -
SEK6,195.00

1 st IDAHO BordIDAHO är ett snyggt och stadigt matbord som passar i de flesta utemöblemang. Den raka designen i kombination med smidiga och kvalitativa resulterar i en riktigt parant arbetshäst som kommer tjäna sitt syfte i många år framöver. Bordet har en stadig stomme i aluminium och bordsskiva i det lättskötta konstträ-materialet Aintwood. Du kan förlänga bordet med en iläggsskiva som ingår i priset. Ett i stort sätt underhållsfritt matbord för dig som vill ägna din dyrbara ...

Tur TUR Bord Ø140 Grå -

Tur TUR Bord Ø140 Grå -
SEK2,495.00

TUR är et stilfullt och prisvärt bord som passar i de flesta i trädgårdsstolar vårt utesortiment. Den eleganta designen skapar en avslappnade och inbjudande atmosfär som smittar av sig på sin omgivning. Bordet har en stadig stomme i metall som klätts i flätad konstrotting. Toppskivan är i härdat glas. Ett prisvärt bord som försätter dig i ett skönt sommar-mood!

Noomi NOOMI Bord 158 Betong/Svart -

Noomi NOOMI Bord 158 Betong/Svart -
SEK2,995.00

NOOMI är en stilren serie bord med industriella förtecken. Med lackerade metallben och skivor i betong-look har borden en rå, opolerad utstrålning. Bordskivornas betongmönstrade yta i laminat tillför liv åt bordets uttryck med sitt oregelbundna mönster och färgskiftningar. Perfekta bord till industriell inredning såväl som rå kontrast i andra miljöer. NOOMI finns som bland annat matbord och soffbord i flera storlekar och färger. Bord med mörkgrå betongmönstrad skiva och svarta b ...