Bardello BARDELLO Sideboard Vit/Vit -

✓ Beställ Bardello BARDELLO Sideboard Vit/Vit - nu. ✓ Bäst pris på Bardello BARDELLO Sideboard Vit/Vit -. ✓ Vi kan tipsa om den här strålande produkten.

Pris:SEK4,995.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

CERN är en stilren och rak serie femtiotalsinspirerade möbler av ypperlig kvalitet! Möblernas stramhet och balanserade färgsättning i kombination med de något vinklade benen och en påtaglig kvalitetskänslan får varje design-gourmets mun att vattnas. Serien innehåller matbord, skrivbord och sideboards i olika färger och storlekar. Så letar du efter stiliga möbler som förenar funktion och hållbarhet har du verkligen hittat rätt i serien CERN!Sideboard med tre lådor och två skåpd ...

SEK4,995.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Bardello BARDELLO Sideboard Vit/Vit -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Kantor KANTOR Matbord 140 Glas/Krom -

Kantor KANTOR Matbord 140 Glas/Krom -
SEK2,595.00

KANTOR är en snygg serie rymliga bord för det moderna hemmet. Dess raka formspråk kryddas av de glänsande benen i kromat stål och den 12 millimeter tjocka bordsskivan i härdat glas som kan liknas vid kronan på verket. Borden finns att tillgå i tre olika storlekar för att du ska kunna hitta rätt storlek för just ditt hem. Ett matbord för dig som uppskattar snygga detaljer och skandinavisk design när den är som allra bäst!Matbord med skiva i klarglas och ben i kromad metall.

Claire CLAIRE Bord 140 Vit/Svart -

Claire CLAIRE Bord 140 Vit/Svart -
SEK1,995.00

CLAIRE är en iögonfallande serie bord och förvaringsmöbler i vitt med ben i mörkt trä. Designen blandar stringent geometri med distinkta detaljer och kontraster vilket skapar en effektfull helhet som ändå passar i många hem. Kännetecknande är det luftiga underredet och de matchande handtagen på dörrar och lådor. Med sin klassiska färgskala blir CLAIRE ett snyggt komplement till många olika inredningar. Matbord i vitt med mörka träben.