Ravenna RAVENNA Bord 120 Grön/Vit -

✓ Handla Ravenna RAVENNA Bord 120 Grön/Vit - idag. ✓ Lågt pris på Ravenna RAVENNA Bord 120 Grön/Vit -. ✓ Vi kan rekommendera den här jättebra produkten.

Pris:SEK1,795.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

RAVENNA är en serie eleganta bord med bordsskiva i glas och ben i vitlackerad MDF. Dess stilsäkra design och färgsättning resulterar i en lyxig och exklusiv atmosfär som är svår att ta miste på. RAVENNA finns att tillgå i ett flertal storlekar. Trevliga bord som med med sin charm och stilsäkerhet passar i de flesta hem.Fyrkantigt matbord med skiva i gröntonat glas och ben i vit, högblank MDF.

SEK1,795.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Ravenna RAVENNA Bord 120 Grön/Vit -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Avio AVIO Bord 120 Vit/Svart -

Avio AVIO Bord 120 Vit/Svart -
SEK8,095.00

AVIO är elegant serie bord för vardagsrummet och matplatsen. Borden har skiva i marmor eller ekfaner och underrede i vitt, svart eller valnötsfärgat trä. Designen är enkel men effektfull och tillsammans med de vackra materialen blir borden vinnare i många miljöer.Matbord i vit marmor och svart trä. Skivan består av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans, ådring och glans kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. ...