Ravenna RAVENNA Bord 120 Grön/Vit -

✓ Handla Ravenna RAVENNA Bord 120 Grön/Vit - idag. ✓ Lågt pris på Ravenna RAVENNA Bord 120 Grön/Vit -. ✓ Vi kan rekommendera den här jättebra produkten.

Pris:SEK1,795.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

RAVENNA är en serie eleganta bord med bordsskiva i glas och ben i vitlackerad MDF. Dess stilsäkra design och färgsättning resulterar i en lyxig och exklusiv atmosfär som är svår att ta miste på. RAVENNA finns att tillgå i ett flertal storlekar. Trevliga bord som med med sin charm och stilsäkerhet passar i de flesta hem.Fyrkantigt matbord med skiva i gröntonat glas och ben i vit, högblank MDF.

SEK1,795.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Ravenna RAVENNA Bord 120 Grön/Vit -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Webster WEBSTER Bord 180 Vit/Natur -

Webster WEBSTER Bord 180 Vit/Natur -
SEK3,095.00

WEBSTER är ett stilfullt matbord med härlig retrokänsla. Dess genomtänkta konstruktion med stabiliserande underrede i trä och bordsskiva med vinklad kant gör bordet både estetiskt tilltalande och stadigt. Dessutom passar WEBSTER i de flesta inredningsstilar utan att sticka ut allt för mycket. WEBSTER finns att tillgå i färgkombinationerna natur/vit och svart/grå. Ett riktigt snyggt bord som skapt för långa mysiga middagar med familj och vänner!Matbord med underrede i trä ochvitlac ...