Alamosa ALAMOSA Bord 165 + 4 KIANA Stol Grafit -

✓ Handla Alamosa ALAMOSA Bord 165 + 4 KIANA Stol Grafit - online. ✓ Förmånligt pris på Alamosa ALAMOSA Bord 165 + 4 KIANA Stol Grafit -. ✓ Vi vill tipsa om den här jättebra varan.

Pris:SEK1,795.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

1 st ALAMOSA Bord ALAMOSA är ett stilrent matbord som passar på alla uteplatser. Dess eleganta design med välavvägda linjer skapar en fräsch atmosfär som bjuder in till många trevliga stunder i sommarvärmen. Bordet är tillverkat i väderbeständig hårdplast och har avtagbara ben för smidig förvaring under vinterhalvåret. Ett prisvärt och lättskött alternativ för dig som vill njuta av sommaren i godan ro!4 st KIANA StapelstolKIANA är en stapelbar stol som finner sig till rätta ...

SEK1,795.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Alamosa ALAMOSA Bord 165 + 4 KIANA Stol Grafit -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Lambert LAMBERT Balkongbord Grön + 2 Karmstolar Vit -

Lambert LAMBERT Balkongbord Grön + 2 Karmstolar Vit -
SEK1,995.00

1 St LAMBERT Balkongbord GrönStilrent balkongbord i akacia. Bordet hängs upp på lämplig plats och blir en praktisk avställningsyta. LAMBERT klarar upp till 20 kg belastning och finns i flera färger.2 St LAMBERT Karmstol VitLAMBERT är en snygg och prisvärd klappstol i massiv akacia med bekväma armstöd. Stolen kan fällas ihop för praktisk förvaring när den inte används. Med sin snygga design och praktiska konstruktion blir LAMBERT lätt en favorit på uteplatsen!