Alcudia ALCUDIA Bord 150 Gråbeige -

✓ Köp Alcudia ALCUDIA Bord 150 Gråbeige - nu. ✓ Billigt pris på Alcudia ALCUDIA Bord 150 Gråbeige -. ✓ Vi vill rekommendera den här fina produkten.

Pris:SEK3,695.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

ALCUDIA är en serie klassiska konstrottingmöbler med stil. Serien består av en tresitssoffa, en fåtölj, en snurrfåtölj, två bordsmodeller samt speciellt framtagna dynor för ännu högre sittkomfort. För dig som söker mysiga möbler med den rätta rotting-looken.Detta vackra bord i konstmaterialet quato och med bordskiva i härdat glas, är med sitt idylliska uttryck och stilfulla detaljer en utmärkt möbel för de allra flest uteplatser. Kombinera gärna bordet med andra möbler ur A ...

SEK3,695.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Alcudia ALCUDIA Bord 150 Gråbeige -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Alba ALBA Balkongset Mörkgrå -

Alba ALBA Balkongset Mörkgrå -
SEK2,295.00

ALBA är en mycket prisvärd loungegrupp som passar alla uteplatser. I gruppen finner du en tvåsitssoffa, två fåtöljer samt ett matchande bord med förvaring. Den raka designen med snygga detaljer, bidrar till en stilren känsla som smittar av sig på sin omgivning. Möblerna är tillverkade i formgjuten konstrotting och har en stomme i metall. Dynor ingår!Balkonset i formgjuten konstrotting innehållandes två fåtöljer samt ett bord med förvaring. Dynor ingår i priset.