Atlanta ATLANTA Bord 150 Svart -

✓ Inhandla Atlanta ATLANTA Bord 150 Svart - online. ✓ Lågt pris på Atlanta ATLANTA Bord 150 Svart -. ✓ Vi kan tipsa om den här jättebra varan.

Pris:SEK2,795.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

ATLANTA är en serie möbler i flätad konstrotting, perfekt för långa middagar i solnedgången. Stadiga bord och stolar i flera storlekar och modeller av höggkvalitativ Quató?-rotting. Quató? är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning. Matbord i svart 4-trådig konstrotting med skiva i svart Gaumo? träimitation.

SEK2,795.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Atlanta ATLANTA Bord 150 Svart -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Knohult KNOHULT Grupp Hopvikbar Vit -

Knohult KNOHULT Grupp Hopvikbar Vit -
SEK4,495.00

KNOHULT är en praktisk, hopvikbar möbelgrupp i en traditionell design. Gruppen som består av två stolar, en tresitssoffa och ett bord, är som skapt för de som föredrar ett spartanskt och rustikt uttryck och har ett öga för gammaldags möbeldesign som passar i moderna sammanhang. Dynor kan köpas separat.Mått stolBredd: 47 cmDjup: 63 cmHöjd: 81 cmSitthöjd: 47 cmMått soffaBredd: 130 cmDjup: 62 cmHöjd: 81 cm Sitthöjd: 47 cmMått bordBredd: 70 cm Längd: 110 cmHöjd: 72 cm