Atlanta ATLANTA Bord 150 Svart -

✓ Inhandla Atlanta ATLANTA Bord 150 Svart - online. ✓ Lågt pris på Atlanta ATLANTA Bord 150 Svart -. ✓ Vi kan tipsa om den här jättebra varan.

Pris:SEK3,195.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

ATLANTA är en serie möbler i flätad konstrotting, perfekt för långa middagar i solnedgången. Stadiga bord och stolar i flera storlekar och modeller av höggkvalitativ Quató?-rotting. Quató? är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning. Matbord i svart 4-trådig konstrotting med skiva i svart Gaumo? träimitation.

SEK3,195.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Atlanta ATLANTA Bord 150 Svart -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

DOMINICA 2-Sitsmodul Vänster Sand -

DOMINICA 2-Sitsmodul Vänster Sand -
SEK2,495.00

DOMINICA är en omfattande möbelserie som erbjuder loungegrupper, bord, soffor, fåtöljer och lösa moduler som du kan skapa din egen loungegrupp med så den passar just dig och dina behov. Den stilrena designen har ett rakt formspråk som bidrar med elegans till uteplatsen och skapar en inbjudande och avslappnad känsla. Möblerna tillverkade i slitstark konstrotting och har stadiga stommar i metall. En serie för dig som ser gram emot ljusare framtid på uteplatsen!Loungemöbel i konstrottin ...