Brant BRANT Grupp Small 1 Grå/Grå -

✓ Köp Brant BRANT Grupp Small 1 Grå/Grå - online. ✓ Billigt pris på Brant BRANT Grupp Small 1 Grå/Grå -. ✓ Vi bara måste rekommendera den här jättebra varan.

Pris:SEK2,995.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Elegantloungesoffa i flätadkonstrotting bestående av flyttbara moduler. Med sitt eleganta formspråk och snygga detaljer lyfter BRANT uteplatsen till oanade höjder. De lösa modulerna kan ställas ihop i olika kombinationer så att du enkelt kan anpassa gruppen efter din uteplats. Dynor ingår!Loungesoffa i grå konstrotting bestående av två hörnmoduler. Dynor ingår.

SEK2,995.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Brant BRANT Grupp Small 1 Grå/Grå -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Casares CASARES Grupp Brun/Beige -

Casares CASARES Grupp Brun/Beige -
SEK4,295.00

Modern grupp i formgjuten konstrotting som är lättskött och vädertålig. I gruppen ingår en 2-sits soffa och två fåtöljer, bekväma sittdynor samt ett matchande soffbord med inbyggd förvaring. Soffbordets förvaringsutrymme gör att du enkelt kan stuva undan dynorna vid regn. Det lättskötta plastmaterialet är formgjutet med flätad textur vilket ger gruppen det där lilla extra i utseendeväg. CASARES gör sommarfirandet enkelt tack vare låg vikt och enkel montering. Brun grupp med ...

Sidewinder SIDEWINDER 350XL Beige -

Sidewinder SIDEWINDER 350XL Beige -
SEK3,795.00

SIDE WINDER är ett praktiskt ställbart sidoarmsparasoll. Eftersom stången står vid sidan om parasollet är det lätt att placera på din uteplats, samtidigt som det är lätt att flytta vart efter solen rör sig. Ställningen är tillverkad av stadig aluminium och själva parasollet av hållbar polyester. Finns i två storlekar och flera snygga färger. Komplettera med betongvikterna med samma namn.

Melfort MELFORT Loungegrupp Mörkbrun -

Melfort MELFORT Loungegrupp Mörkbrun -
SEK2,795.00

MELFORT är en mycket prisvärd loungegrupp som passar alla uteplatser. I gruppen finner du en tvåsitssoffa, två fåtöljer samt ett matchande bord. Den raka designen med snygga detaljer, bidrar till en stilren känsla som smittar av sig på sin omgivning. Loungegruppen har raka armstöd och en ergonomiskt formad rygg som ger extra god sittkomfort. Möblerna är tillverkade i formgjuten konstrotting och har en stomme i metall. En loungegrupp som på grund av sina nättare proportioner passar e ...