Furu FURU Bord 165 Vit -

✓ Köp Furu FURU Bord 165 Vit - direkt. ✓ Lågt pris på Furu FURU Bord 165 Vit -. ✓ Vi vill rekommendera den här underbara produkten.

Pris:SEK1,995.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

SEK1,995.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Furu FURU Bord 165 Vit -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

DOMINICA Loungefåtölj Sand -

DOMINICA Loungefåtölj Sand -
SEK2,195.00

DOMINICA är en omfattande möbelserie som erbjuder loungegrupper, bord, soffor, fåtöljer och lösa moduler som du kan skapa din egen loungegrupp med så den passar just dig och dina behov. Den stilrena designen har ett rakt formspråk som bidrar med elegans till uteplatsen och skapar en inbjudande och avslappnad känsla. Möblerna tillverkade i slitstark konstrotting och har stadiga stommar i metall. En serie för dig som ser gram emot ljusare framtid på uteplatsen!Loungemöbel i konstrottin ...

Ingmarsvik INGMARSVIK Positionsdyna Svartstruktur -

Ingmarsvik INGMARSVIK Positionsdyna Svartstruktur -
SEK2,495.00

Till hammocken finns INGMARSVIK Positionsdyna Svartstruktur som ingår i en lyxig och prisvärd serie av lättskötta dynor. Den har tjock stoppning och formade kuddar som fungerar som armstöd utmed sidorna, vilket gör att du sitter komfortabelt. De medföljande nackkuddarna ger ett bra stöd och gör att du vilar huvudet bekvämt. Med dynor i serien INGMARSVIK i dina utemöbler kan du kombinera färger och modeller för att få ett varierat eller ett enhetligt intryck på din uteplats.