Furu FURU Bord 165 Vit -

✓ Köp Furu FURU Bord 165 Vit - direkt. ✓ Lågt pris på Furu FURU Bord 165 Vit -. ✓ Vi vill rekommendera den här underbara produkten.

Pris:SEK2,495.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

SEK2,495.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Furu FURU Bord 165 Vit -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Lambert LAMBERT Balkongbord Grön + 2 Karmstolar Natur -

Lambert LAMBERT Balkongbord Grön + 2 Karmstolar Natur -
SEK1,995.00

1 St LAMBERT Balkongbord GrönStilrent balkongbord i akacia. Bordet hängs upp på lämplig plats och blir en praktisk avställningsyta. LAMBERT klarar upp till 20 kg belastning och finns i flera färger.2 St LAMBERT Karmstol NaturLAMBERT är en snygg och prisvärd klappstol i massiv akacia med bekväma armstöd. Stolen kan fällas ihop för praktisk förvaring när den inte används. Med sin snygga design och praktiska konstruktion blir LAMBERT lätt en favorit på uteplatsen!

Rolls ROLLS Grupp Medium 1 + Bord 100 Svart/Vit -

Rolls ROLLS Grupp Medium 1 + Bord 100 Svart/Vit -
SEK5,495.00

ROLLS är moderna och prisvärda loungemöbler i tålig och lättskött konstrotting. Dess allsidiga och eleganta formspråk lyfter de flesta uteplatser till oanade höjder. Serien innehåller soffmoduler, fåtöljer och soffbord. Dynor ingår! ROLLS finns i flera färger. Loungegrupp innehållandes en loungesoffa samt ett soffbord. Vita dynor ingår.

Amalfi AMALFI Loungegrupp Grafitgrå -

Amalfi AMALFI Loungegrupp Grafitgrå -
SEK3,295.00

Amalfi Loungegrupp Grafitgrå är en modern och stilren grupp av utemöbler. Med en soffa, två fåtöljer samt ett bord är loungegruppen komplett och fyra personer kan sitta bekvämt tillsammans. Basen är tillverkad i formgjuten svart konstrotting och på stolarna samt i soffan ligger bekväma grafitgrå kuddar placerade. Konstrotting är ett utmärkt material för utemöbler eftersom det är väder- och fukttåligt. Det är även ett lättskött material som kan stå ute även under sämre v ...