Lambert LAMBERT Bord 150 Vit -

✓ Inhandla Lambert LAMBERT Bord 150 Vit - nu. ✓ Bäst pris på Lambert LAMBERT Bord 150 Vit -. ✓ Vi bara måste rekommendera den här strålande varan.

Pris:SEK1,695.00

Produkten finns att köpa hos Furniturebox som erbjuder:
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

LAMBERT är ett stilrent och prisvärt matbord för uteplatsen i massiv akacia. Med sin enkla design passar bordet in i de flesta utemiljöer. I mitten av bordskivan finns ett hål för parasollstång så att du kan placera bordet mitt under parasollet, en mycket praktisk detalj. LAMBERT är ett självklart val för dig med öga för trivsamma och funktionella möblemang för uteplatsen! Finns i två färger. Matbord i vitmålad akacia.

SEK1,695.00
Recension:
Av
Möbelexperten
Betygsatt produkt:
Lambert LAMBERT Bord 150 Vit -
Betyg
5
 

Relaterade produkter

Princess PRINCESS Grupp Large 1 + Bord 100 Svart/Vit -

Princess PRINCESS Grupp Large 1 + Bord 100 Svart/Vit -
SEK9,495.00

PRINCESS är en modern och rymlig loungeserie med grace. Dess smakfulla utförande i konstrotting och medföljande komfortabla dynor ger en synnerligen inbjudande känsla som lockar till långa sköna sofftimmar i sommarvärmen. Serien innehåller olika modulpaket som kan kombineras in i det oändliga samt flera soffbord. Både de lösa modulerna och bordet, med skiva i härdat glas, är tillverkade i tålig konstrotting med stomme i stål. PRINCESS finns i flera färger. Dynor ingår! Vid lever ...